неділя, 25 січня 2015 р.

Терористи пішли в наступ на Дебальцево, ситуація критична (фото, відео)

Бійці АТО  тримають  оборону, але терористи атак    не припиняють.

Терористи  перейшли сьогодні в  районі Дебальцево до  активних  дій, йде атака на позиції  бійців АТО. 

Про це LB.ua повідомив один з військовослужбовців 40 батальйону тероборони, передають Патріоти  України. За його словами, є загиблі і поранені, сили АТО змушені відступити. 

«Пости потихеньку здаємо. 200-ті, 300-ті є, скільки – не знаю. Вже 3 години на нас інтенсивно наступають », – повідомив військовий. За його словами, в атаці на українські позиції беруть участь танки, піхота і артилерія терористів. Інформації  про відступ  бійців АТО  в штабі АТО  і  Міноборони  України  ще не   підтверджували. 




Читайте також: Російські військові масово розривають контракти – через небажання воювати в Україні, – «Яблуко»

Посилання на новину: http://im-ua.blogspot.com/2015/01/nastup.html

Джерело: http://patrioty.org.ua/teroristi-pishli-v-nastup-na-debaltsevo-situatsiya-kritichna-foto-video/

Немає коментарів:

Дописати коментар

важливі новини я україна АТО НАТО ДНР Майдан Україна екстренне засідання терористи щастя Made in Ukraine Music for Facebook pokemon go ua ЄС ВСТАНОВИТИ POKEMON GO В УКРАЇНІ ГААГА Дебальцеве Жизнєвсьий ЗСУ Маріуполь Нігоян ООН Одеса вибух Путін РНБО Російські військові СБУ Силовики ТРИБУНАЛ Туреччина Харків Як видалити сторінку OK Янукович Ярош атака бойовики вибух в Одесі вишиванки волонтери втрати РФ війна вірування громадська варта харків день жалоби забобони київ граната корупція купуй українське майданівці музика facebook музика у фесбук наступ обстріл обстріли луганськ озброєння перемога перенести музику з vk підірвав гранату санкці священик система опалення ситуація на сзоді теракт теракти в Одесі трагедія в Маріуполі футболка СССР червона нитка червона нитка на зап'ясті. як видалити сторінку vk як видалити сторінку в однокласниках як видалити сторінку вконтакті