середа, 17 травня 2017 р.

Як видалити сторінку в однокласниках




Отже, якщо Ви читаєте цю статтю, то це означає, що Ви все-таки зважилися на такий крок, як видалення сторінки Вашого аккаунта в популярній соціальній мережі "Однокласники". Сама процедура видалення себе з Однокласників займає декілька секунд, так як ця функція передбачена творцями даного проекту і тут, ми просто покроково опишемо, куди зайти, і що натиснути.
Як видалити сторінку в Однокласниках
Ну що ж, якщо Ви ще не передумали, і сповнені наміри довести задумане до кінця, то давайте приступимо безпосередньо до видалення Вашого профілю.
Попередження перед видаленням сторінки з однокласників:
Перш за все, варто відзначити, що для того щоб видалити свою сторінку з Однокласників, необхідно мати доступ до свого облікового запису, інакше у Вас нічого не вийде, так як потрібно вручну вводити Ваш поточний пароль. Так само хочемо Вас попередити, що видалення Вашого профілю, з усім вмістом, відбудеться необоротно і назавжди, тобто, Ви не зможете ні яким способом відновити цю, видалену сторінку, та інформацію на ній. Доведеться створювати нову сторінку аккаунта.
Починаємо видалення своєї сторінки в однокласниках:
Отже, якщо після всього написаного, Ви все ще наполягаєте на видаленні своєї сторінки, то приступимо до безпосередніх кроків:
  • Крок перший: увійдіть у свій акаунт, ввівши логін і пароль, перейдіть свою сторінку в самий низ, і перейдіть за посиланням "Регламент".
  • Крок другий: прокручуємо відкрилася сторінку з правилами в самий низ, і тиснемо на посилання "Відмовитися від послуг".
  • Крок третій: уважно читаємо, в віконці, все попередження, думаємо ще раз, і якщо не передумали, то вводимо Ваш пароль, а потім натискаємо кнопку "Видалити".
Чому так складно видалити свою сторінку з соціальної мережі? Все дуже просто, чим більше людей зареєстровано на сайті, тим більший рейтинг в Інтернеті він має. І неважливо користуються люди своєю сторінкою чи ні. Як правило, на самому сайті немає доступної інформації про те, як ви можете видалити свою сторінку. До того ж померлі люди, особистих даних яких ніхто не знає, продовжують перебувати в соціальних мережах. Адміністратори сайту не проводять систематичну перевірку активності для користувача, відповідно, дізнатися, що люди роками не відвідують свій аккаунт неможливо.

Як видалити сторінку vk

Немає коментарів:

Дописати коментар

важливі новини я україна АТО НАТО ДНР Майдан Україна екстренне засідання терористи щастя Made in Ukraine Music for Facebook pokemon go ua ЄС ВСТАНОВИТИ POKEMON GO В УКРАЇНІ ГААГА Дебальцеве Жизнєвсьий ЗСУ Маріуполь Нігоян ООН Одеса вибух Путін РНБО Російські військові СБУ Силовики ТРИБУНАЛ Туреччина Харків Як видалити сторінку OK Янукович Ярош атака бойовики вибух в Одесі вишиванки волонтери втрати РФ війна вірування громадська варта харків день жалоби забобони київ граната корупція купуй українське майданівці музика facebook музика у фесбук наступ обстріл обстріли луганськ озброєння перемога перенести музику з vk підірвав гранату санкці священик система опалення ситуація на сзоді теракт теракти в Одесі трагедія в Маріуполі футболка СССР червона нитка червона нитка на зап'ясті. як видалити сторінку vk як видалити сторінку в однокласниках як видалити сторінку вконтакті