неділя, 23 серпня 2015 р.

З'явилося відео нападу на перехожого у футболці "СССР" в Харкові

З явилося відео нападу на перехожого у футболці  СССР  в Харкові
Фото: twitter.com/itsector
У Харкові напали на перехожого у футболці "СССР"

Активістам не сподобалася футболка з написом "СССР".

 
У мережі з'явилося відео бійки в Харкові біля пам'ятника Воїну-Визволителю між активістами однієї з громадських організацій та чоловіком у футболці з написом "СССР".

 
За даними ЗМІ, активісти попросили чоловіка зняти футболку, посилаючись на недавній Закон України "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки", проте останній образив громадських працівників.
 
 
Раніше сьогодні повідомлялося, що в Харкові сталася сутичка між активістами та чоловіком у футболці з написом "СССР". Активісти з міліцією влаштували за ним погоню, напавши і порвавши футболку.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/ukraine/3554470-ziavylosia-video-napadu-na-perekhozhoho-u-futboltsi-sssr-v-kharkovi

Посилання на новину http://im-ua.blogspot.com/2015/08/video-kharkiv-sssr.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

важливі новини я україна АТО НАТО ДНР Майдан Україна екстренне засідання терористи щастя Made in Ukraine Music for Facebook pokemon go ua ЄС ВСТАНОВИТИ POKEMON GO В УКРАЇНІ ГААГА Дебальцеве Жизнєвсьий ЗСУ Маріуполь Нігоян ООН Одеса вибух Путін РНБО Російські військові СБУ Силовики ТРИБУНАЛ Туреччина Харків Як видалити сторінку OK Янукович Ярош атака бойовики вибух в Одесі вишиванки волонтери втрати РФ війна вірування громадська варта харків день жалоби забобони київ граната корупція купуй українське майданівці музика facebook музика у фесбук наступ обстріл обстріли луганськ озброєння перемога перенести музику з vk підірвав гранату санкці священик система опалення ситуація на сзоді теракт теракти в Одесі трагедія в Маріуполі футболка СССР червона нитка червона нитка на зап'ясті. як видалити сторінку vk як видалити сторінку в однокласниках як видалити сторінку вконтакті