неділя, 26 липня 2015 р.

НАТО скликає екстрене засідання вже у вівторок

Керівництво організації оперативно відреагувало на стурбованість турків. НАТО відреагувало на запит Туреччини і скликає засідання на 28 липня. Про це вказано на сайті Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду. 
“Північноатлантична Рада, яка включає послів усіх 28 країн-членів НАТО, зустрінеться 28 липня, відповідаючи на вимогу Туреччини провести консультації згідно зі ст. 4 Вашингтонського договору про заснування НАТО”, – йдеться у повідомленні. 
Раніше Туреччина попросила скликати засідання Північноатлантичної Ради у зв’язку із терактами, що сталися в цій країні.
Джерело: http://patrioty.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

важливі новини я україна АТО НАТО ДНР Майдан Україна екстренне засідання терористи щастя Made in Ukraine Music for Facebook pokemon go ua ЄС ВСТАНОВИТИ POKEMON GO В УКРАЇНІ ГААГА Дебальцеве Жизнєвсьий ЗСУ Маріуполь Нігоян ООН Одеса вибух Путін РНБО Російські військові СБУ Силовики ТРИБУНАЛ Туреччина Харків Як видалити сторінку OK Янукович Ярош атака бойовики вибух в Одесі вишиванки волонтери втрати РФ війна вірування громадська варта харків день жалоби забобони київ граната корупція купуй українське майданівці музика facebook музика у фесбук наступ обстріл обстріли луганськ озброєння перемога перенести музику з vk підірвав гранату санкці священик система опалення ситуація на сзоді теракт теракти в Одесі трагедія в Маріуполі футболка СССР червона нитка червона нитка на зап'ясті. як видалити сторінку vk як видалити сторінку в однокласниках як видалити сторінку вконтакті